Private label

White label zeepflessen

Al deze producten worden met ons of uw label geleverd, in onze standaardverpakking of de verpakking van uw keuze. Als private label producent spelen wij heel flexibel in op uw wensen en uw specificaties. Bovendien produceren wij dit gamma ook in loonwerk.

 

 

Onze producten worden enkel verdeeld via de groothandels. Wenst u informatie over de groothandels in uw buurt die onze producten verdelen, dan kan u ons contacteren per e-mail.

 

 

Ontwikkeling op maat

De ontwikkeling van nieuwe of de aanpassing van bestaande producten is één van onze sterkste troeven dankzij onze rijke ervaring in de sector. Door volgende elementen op de best mogelijke manier te combineren, bekomt men een voor u ideaal product.

  • Kleur: Dit om producten herkenbaar te maken, bv. binnen een HACCP systeem.
  • Geur: Om een aangenaam resultaat te bekomen, dat rekening houdt met de situatie waarin het product wordt gebruikt.
  • Verpakking: Een aangepaste verpakking voor eenvoudig gebruik, maar ook een verpakking die bestand is tegen stapeling & vervoer, en onnodig afval voorkomt.
  • Etiket: Een gepersonaliseerd etiket met correcte en wettelijk verplichte informatie vormt een bijkomende commerciële troef bij de verkoop van uw product.
  • Chemische samenstelling: Last but not least bepaalt vooral de chemische samenstelling mee de prijs/kwaliteitverhouding die u beoogt. In het kader van veiligheid en milieubescherming, moet een product zodanig samengesteld zijn dat zelfs de laagste concentratie van het meest veilige product een zo efficiënt mogelijke reiniging bewerkt. Wij beschikken over de troeven en de know-how om u bij te staan bij het maken van de juiste keuze.